Vrijdag 12 november was het dan zover: VA CafΓ© van @vaschool Wat een ontzettende leuke gezellige inspirerende dag vandaag! πŸ™πŸ€© Hoe dit allemaal begon?

Afgelopen september ben ik begonnen met de opleiding ‘Start een succesvolle business als VA’.
Na een traject met een loopbaancoach vorig jaar december wist ik het zeker… ik wilde “iets anders” gaan doen.. maar ja, wat dan precies? #dertigersdilemma🧐 ?? Ik vind zoveel dingen leuk en houd van afwisseling in mijn werk. Nadat ik afgelopen zomer door alle twijfels even in de knoei kwam met mezelf wist ik het zeker: Er moet echt iets gaan veranderen.
Op een mooie zonnige woensdagochtend in september kwam ik, het heeft zo moeten zijn, de VA iets voor mij oriΓ«ntatie week tegen op Facebook. Er ging gelijk iets bij mij aan! πŸ§šβ€β™€οΈ Wat is dit leuk! Hier word ik enthousiast van! Maar ook pfoeh.. kan ik dat allemaal wel? Moet ik dit wel gaan doen? Hoe ga ik dit nu eerst combineren naast mijn baan in loondienst? Twijfels.. wikken en wegen..
En daar was mijn lieve Richard ❀(love you!) Suus, je straalt als je erover praat. Je bent zo enthousiast! Dit moet je gewoon gaan doen. Hup hup! Aanmelden!πŸ’» En zo geschiedde. Ik heb me aangemeld voor de opleiding! Spannend!!! 😱 En oooh wat is het leuk! En inspirerend en wat ik heb ik al veel geleerd! En ondanks dat de opleiding volledig online is, heb ik ook al zoveel leuke mensen mogen ontmoeten. Ik heb een super leuke, gezellige buddy ontmoet, die heel fijn toevallig in de buurt woont. πŸ˜€ (Lieve Christa, ik ben zo blij met jou!πŸ₯°)
Vandaag zijn we samen op pad geweest. Heeulemaal naar Leiderdorp πŸš—πŸŒ† voor het VA CafΓ©. Een gezellige, inspirerende dag met mede VA’s. Wat was het ontzettend leuk! 🀩 Helemaal vol energie weer terug naar het verre noorden. 😜
De komende tijd ga ik lekker verder met al het leuks wat de opleiding nog gaat brengen en ik hoop begin volgend jaar officieel te gaan starten met mijn eigen bedrijf. Vandaag kregen we dit super leuke “Mijn eerste jaar als ondernemer” boekje kado. Super leuk natuurlijk om daar alles in bij te gaan houden. πŸ“–βœ’
Ik ben benieuwd en sta te popelen om alles te ontdekken! 🀩 Because in the end we only regret the chances we didn’t take! πŸ€