Het Kampeerkantoor

Over Suzanne

Samen met mijn ouders en 2 zusjes kampeerden wij vroeger altijd 3 lange weken. Voor je gevoel duurde dit toen een eeuwigheid, nu weet ik wel beter. 2 keer knipperen met je ogen en de week is omgevlogen. Eerst kampeerden we met een vouwwagen, later met een caravan en 3 bijzettentjes. Want ja, mijn zusjes en ik wilden alle drie natuurlijk ons eigen tentje. We kampeerden vooral in Duitsland en Oostenrijk. Hier komt ook vast mijn liefde voor kamperen, voor Duitsland en de bergen vandaan. Als klein meisje droomde ik er al van om ooit een eigen camping te runnen.

Toen ik in de vierde klas kwam van de middelbare school mocht ik mijn vervolgopleiding gaan kiezen. Ik ontdekte dat er een opleiding is die mij met mijn droom verder kon gaan helpen. Met veel plezier heb ik mijn opleiding aan het MTRO in Groningen gevolgd. Al kwam ik er al snel achter dat gelijk die eigen camping nog wel eens lastig zou kunnen worden, want ja, leren en ervaring op doen doe je toch vooral in de praktijk. En een dikke portemonnee is ook wel handig voor dit soort dromen.  Ik parkeerde deze droom tijdelijk en kwam door mijn stages terecht bij de frontoffice van een vakantiepark. Super leuk! Dit was wat ik wilde gaan doen na mijn opleiding. Het contact met de gasten en de administratieve handelingen die er bij komen kijken. Hier werd ik enthousiast van! Ervaring opdoen, en dan komt die eigen camping later wel eens.

Die “eigen” camping kwam eind 2014, toen ik gevraagd werd als beheerder van een camping met pannenkoekenrestaurant. Een droom die uit kwam. Wat heb ik hier veel plezier gehad, ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan. Nu leerde ik pas echt wat er allemaal komt kijken bij het runnen van je eigen camping en restaurant.

Maar soms lopen dingen anders in je leven dan je van te voren had bedacht. Na 3 heerlijke jaren kwam er een einde aan mijn avontuur op de camping. Ik ben van mening dat wanneer er ergens een deur sluit, er een andere voor je open gaat. Hierna had ik een leuke baan als frontoffice medewerkster op een groot vakantiepark, maar ik voelde halverwege 2021 aan alles dat het tijd werd voor iets nieuws. VA School kwam op mijn pad, alsof het zo heeft moeten zijn, en aan alles voelde ik dat dit is wat ik wilde!

Als Virtual Assistant ( VA) kan ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren gebruiken om jou te ondersteunen. Op de magische datum 22-02-2022 schreef ik me in bij de KvK en sinds 1 mei werk ik volledig als VA. In principe werk ik voornamelijk op afstand, maar ik vind het ook prettig om af en toe bij jouw bedrijf op locatie te komen. Op deze manier kan ik jou en je bedrijf goed leren kennen en mijn ondersteuning hier beter op aan laten sluiten.

Ben je na het lezen nou net zo enthousiast als ik?  Stuur me een berichtje dan kunnen we snel eens (virtueel) een kopje thee drinken en kennismaken.

Het Kampeerkantoor
Suzanne Hartgers
Kollum, Friesland
administratie@suzannehartgers.nl
KvK: 85573620
BTW-id: NL004118530B10

Interesse om ook VA te worden?
Klik op de button en volg de Oriëntatieweek van VA School en ontdek
of het werken als VA ook iets voor jou is! #affiliatelink